12. august 2012

CELINE Paris t-shirt on Ebay and Etsy

Jeg har et par gange postet indlæg om den fine hvide Céline t-shirt, både her og her. Den ægte vare koster omkring 2000kr., men det er der råd for! På Ebay og Etsy kan den fås til hhv. 55kr. og 250kr. Ingen af dem er den ægte vare, men helt ærligt - hvem gider også bruge 2000kr. på en hvid t-shirt? :) Jeg synes i hvert fald, det er nogle fine alternativer, og jeg har allerede bestilt en :) Hold øje med bloggen, og så skal jeg nok lave en post, når jeg modtager den. 
Find de billige, men gode, Céline alternativer her på Ebay og Etsy

A couple of times I've been posting about the pretty white Céline shirt, both here and here. The real deal costs around $330, but I've found a solution! On Ebay and Etsy you can get the shirt for only $9,40 and $40. None of them are the real deal, but honestly - who even wants to give $330 for a white t-shirt? I think these two alternatives are very neat, and I've already ordered one :) Keep an eye on my blog, and I'll make a post, once I've received it.
Find the cheap Céline t-shirts here on Ebay and Etsy.

12 kommentarer:

 1. Den er desværre ikke min, men fandt forleden en halskæde på Nelly, der ligner den meget: http://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/tilbehør/smykker/nelly-trend-917/effect-necklace-917265-23/ - håber det kan bruges :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:)
   Jeg bestilte tshirten på eBay for over en måned siden, men har endnu ikke modtaget den:(
   Hvor lang tid gik der før, du modtog din?
   Venligst Mia

   Slet
  2. Jeg har heller ikke modtaget min endnu, og det er også en måneds tid siden. Regner med, den muligvis kommer denne uge eller næste uge. Det stod i en mail fra Ebay - vi krydser fingre :)

   Slet
  3. ok. Vil du give mig besked, hvis/når du modtager din?
   KH Mia

   Slet
  4. Det ser ud som vi er blevet snydt, hva? :(

   Slet
  5. Jeg tror, du har ret :( Min veninde modtog ellers sin, men den var vist ikke så fin, som hun havde håbet på :(

   Slet
 2. Svar
  1. Ja, jeg modtog min noget tid efter, jeg bestilte den. Den havde desværre ikke en særlig god pasform, så måske er det bedre at prøve Etsy i stedet? :)

   Slet
 3. Nice indlæg.. Vidste ikke at denne hjemmeside esty fandtes har du prøvet at købe noget fra Hong kong?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg ikke nej. Jeg tør ikke sige, hvordan kvaliteten er, men det er et forsøg værd :)

   Slet