20. maj 2013

Tattoo?

For én gangs skyld håber jeg ikke, at min mor og far ser med. Jeg går nemlig lidt i smug (hvilket det jo så ikke er mere) og overvejer at få en tatovering. Havde aldrig troet, det skulle overgå mig, men pludselig sidder jeg og synes, at det faktisk er rimelig cool.
HVIS det skulle være, tror jeg, det skulle være på håndleddet. Bare en lille bitte én, som ville gøre det fint som deltalje. Men puha, jeg ved sgu ikke, om jeg tør..........
Am I crazy?? Hvad synes I? :)

I'm not sure I have the nerve, but I'm considering getting a tattoo. I think I would like it to be on my wrist. Just a tiny one - I like it when tattoos serves as small details.
Am I crazy?? What do you think? :)

9 kommentarer:

 1. Do it! Og jeg vil gerne med ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror sgu, jeg ender med at gøre det Kira! ;) Sybille og dig skal med! :)

   Slet
 2. jeg har 8 og det startede også bare ud med en lille bitte én på håndledet, så pas på ;) ej, jeg syntes bestemt at du skal kaste dig ud i det!

  SvarSlet
  Svar
  1. haha ja det har jeg også hørt andre sige - man bliver hooked! ;)

   Slet
 3. Hvis du finder et motiv, som du også er glad for om 30 år er der vel ikke noget i vejen for det.. Gør det! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også det, jeg tænker. Men det er svært at vælge lige det perfekte motiv :)

   Slet
  2. Det er helt vildt svært! ;) Jeg overvejer også at få en, men jeg kan simpelthen heller ikke bestemme mig for hvilket motiv og hvor på armen den skal sidde.. Jeg vil helst være sikker inden, for det ville være så ærgerligt at fortryde bagefter.

   Slet
 4. Hehe, jeg startede også med en og har mange nu. Én af dem fortryder jeg også lidt, den var meget spontan. Men på en måde, synes jeg også, at den er mægtig fin. En tatovering er (for mig i hvert fald) lidt af en dagbog, og viser hvor jeg var i livet dén dag. Det elsker jeg!

  Ps. min mor og far er heller ikke fan!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er selvfølgelig en risiko, men fedt at du tænker sådan - du kunne jo lide den på det tidspunkt, du fik den, hvilket også siger noget om, hvor du var i livet på det tidspunkt :) Haha nej tell me about it ;)

   Slet