24. januar 2014

The Breakfast Club on a Friday

I dag tog mine rumboer og jeg et smut til Soho for at prøve det meget omtalte morgenmadssted The Breakfast Club. Vi stod i kø noget tid og fik opbygget en god sult, men hold nu op - det var i den grad også ventetiden værd!
Vi hoppede alle ombord i The All American Breakfast, lækker juice og smoothie, frugt, kaffe og hvad der ellers hører sig til. Jeg kan kun anbefale, at I smutter forbi, hvis I er på tur i London. Vi var i hvert fald vældig begejstrede og kommer helt sikkert tilbage! Tjek deres hjemmeside ud her.

Today my roomies and I went for breakfast at The Breakfast Club in Soho, London. We waited a while to be seated, but it was definitely worth it! I can only recommend this place - the food and the atmosphere is great! Check it out here.

3 kommentarer:

  1. Hvor lang tid tror du man skal vente en lørdag eller søndag? Rejser i dag :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er for det meste lang ventetid i weekenden. Jeg vil foreslå dig ikke at tage på ovenstående, men i stedet tage Breakfast Club på Rufus St. v. Hoxton Square. Den originale er den i Soho, men den v. Hoxton Square er mindst lige så hyggelig, hvis ikke hyggeligere, og så er køen ofte kortere :)

      Slet