13. januar 2015

That PS11 bag...

De fleste af os piger kender vel det at have et såkaldt 'bag-crush'. Jeg har længe haft planen om et købe THE bag, men tiden (eller rettere, pengene!) har altså bare ikke været der. Det må blive et af mine nytårsfortsæt - køb en lækker taske, som du kan have for evigt! Højest sandsynligt et af de nytårsfortsæt, det faktisk vil kunne lade sig gøre for mig at holde haha! :)
Har længe haft øjene på en Balenciaga, men nu er denne lille fine PS11 fra Proenza Schouler kommet ind fra højre. Tasken er både rå og klassisk på én og samme tid, og så findes den i et væld af farvekombinationer. Jeg tror dog, jeg vil gå med den klassiske i sort med sølv hardware. 
Hvad er jeres drømmekøb af en taske? :)

Most of us girls know the feeling of having the so called 'bag-crush'. For a while I've wanted to get myself THE bag, but lack of money is not ideal in that case. My New Year's resolution is to finally make it happen. This will probably be one of the resolutions, I can keep haha! :)
My eyes have been on a Balenciaga bag, but I'm starting to fall in love in the cool PS11 from Proenza Schouler. The PS11 is both edgy and classy all at one time, and it comes in lots of colors. I think I would go for the black one with silver hardware.
Do you have a dream bag? And if so - which one?

2 kommentarer:

 1. Ih, den kommer du ikke til at fortryde!! :D

  De har faktisk alle sølv hardware med guld inde i de omvendte nitter foran. Så de har lidt af det hele. Nogle få har en anden farve inde i nitterne, fx marmor eller gunmetal. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har en kender, kan jeg høre! :) Det lyder godt Ditte - jeg må sige, at jeg er noget fristet. Det er altså bare lidt af et drømmekøb i øjeblikket! :)

   Slet